† Vasile Flueraș – Slujind lui Dumnezeu şi semenilor. Studii şi cuvântări

Semnalăm publicarea, la editura Renașterea, a volumului „Slujind lui Dumnezeu şi semenilor. Studii şi cuvântări”, purtând semnătura regretatului episcop Vasile Flueraș. Volumul, îngrijit de părintele profesor Daniel Mocanu, cuprinde articole și studii publicate de-a lungul timpului de Preasfințitul Vasile, precum și teza sa de licență. Volumul va fi lansat joi, 5 octombrie, de la ora 19, la Muzeul Mitropoliei Clujului, eveniment la care vor lua parte Înaltpreasfințitul Andrei și Preasfințitul Benedict.

„Textele cuprinse în volum îl așază pe Preasfințitul nostru Vasile în icoana binemeritată de slujitor după chipul Slujitorului și, de aceea, și mesajul transmis este credibil și folositor pentru cei care vor să învețe meșteșugul slujirii. Este un volum al unui om iubit, din care se întrevede o personalitate frumoasă, cu deschideri practice și concrete pentru noi, cei care ne străduim să îi continuăm lucrarea pastorală bogată, dar mai ales viețuirea luminoasă, să îi păstrăm memoria, dar și să o facem lucrătoare. Îi mulțumim pentru multe, dar și pentru bucuria de a fi parte din acest proiect editorial.
Le dorim tuturor cititorilor să primească prin acest volum binecuvântare de părinte de la Preasfințitul Vasile, iar lectura textelor cuprinse în el să le aducă tihnă, curaj și multă bucurie.” († Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului)

EDITURA RENAȘTEREA

LIBRĂRIE ONLINE; CATALOG EDITORIAL; CĂRȚI ELECTRONICE