100 de elevi din județul Cluj, la faza județeană a Olimpiadei de Religie

de | mart. 2, 2016 | Actualitatea religioasă

Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca va găzdui sâmbătă, 5 martie 2016, faza județeană a Olimpiadei de Religie.

La această etapă a competiției școlare vor participa peste 100 elevi din clasele VII-XII, de la diferite confesiuni, ce s-au calificat prin rezultatele foarte bune obținute la faza locală a olimpiadei. Tot sâmbătă va avea loc la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj și olimpiada de religie pentru seminariilor și liceele teologice.

Olimpiadele vor începe cu o rugăciune rostită în capela Seminarului, a declarat  inspectorul de religie al județului Cluj, părintele Marian Sidon:

Elevii care vor fi selectați vor merge mai departe la fazele naționale ale competițiilor. În cazul olimpiadei de religie, concursul va avea loc în perioada 18-24 aprilie la Timișoara, iar pentru olimpiada seminariilor și liceelor teologice, faza națională va fi organizată în perioada 4-7 mai la Piatra Neamț.

 

Ultimele articole

Sfinţii Împărați Constantin și Elena, cinstiţi la Mănăstirea Dobric

Sfinţii Împărați Constantin și Elena, cinstiţi la Mănăstirea Dobric

Mănăstirea Dobric și-a sărbătorit hramul istoric, în ziua prăznuirii Sfinților Mari Împărați, întocmai cu Apostolii, Constantin și mama sa, Elena, sâmbătă, 21 mai 2022, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și...