300 de elevi, la Concursul școlar județean „Urmarea lui Hristos”

de | feb. 26, 2016

300 de elevi din clasele a V-a și a VI-a din județul Cluj au participat vineri, 26 februarie 2016, la faza locală a concursului religios „Urmarea lui Hristos”, aflat la a VI-a ediție. Competiția s-a desfășurat în șase centre din județ și a început la ora 15:00, cu o mică rugăciune rostită în fiecare sală. După ce au primit subiectele, elevii au avut la dispoziție două ore pentru rezolvarea cerințelor.

Inspectorul de religie al județului Cluj, Pr. Marian Sidon, a declarat pentru radio Renașterea că subiectele primite au urmărit creativitatea celor mici, dar și cum văd ei să aplice cunoștințele acumulate la clasă:

Cei care se vor califica vor participa la etapa județeană, ce va avea loc pe 26 martie, la Școala Gimnazială Horea din Cluj-Napoca.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia Geaca, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare...