Familiile cununate anul trecut în biserica parohiei „Nașterea Domnului”, sărbătorite în fața Altarului

de | ian. 22, 2018 | Activități parohiale

În parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde preot paroh este părintele Nicolae Buda, a continuat duminică, 21 ianuarie 2018, proiectul „Luna ianuarie, luna credincioșilor”.

Familiile cununate anul trecut în biserica parohiei „Nașterea Domnului”, sărbătorite în fața Altarului După Sfânta Liturghie a avut loc o întâlnire cu familiile cununate anul trecut în biserica parohiei. Acestea au fost felicitate de preoții parohiei și au primit în dar diplome și icoane. Apoi, în sala de la demisolul bisericii, s-au întâlnit cu conf. dr. Elena Gligor, care le-a dat sfaturi importante pentru drumul căsătoriei. Cuvinte de suflet le-au oferit și preoții parohiei, Nicolae Buda și Ciprian Taloș, dar și prof. Vasile Pompaș de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

În parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, în fiecare an, luna ianuarie este o perioadă specială, denumită simbolic, „Luna credincioșilor”. Aceasta este dedicată sărbătoririi enoriaşilor care au avut în anul 2017 evenimente fericite şi importante în viaţa lor, familiilor care au împlinit 25 și 50 de ani de căsătorie, familiilor cununate anul trecut în biserică, sau premierea celui mai fidel cititor al bibliotecii parohiei, moment care va avea loc duminica următoare.

Ultimele articole

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...