40 de tone de ajutoare oferite de Arhiepiscopia Clujului în Săptămâna Mare

de | apr. 5, 2018

 

Sectorul Misionar-Social al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în parteneriat cu Federația „Filantropia” și cu sprijinul consistent al lanțului de magazine PROFI România, a desfășurat o amplă acțiune caritabilă prilejuită de Sărbătorile Pascale.

Au fost distribuite peste 40.000 kg de ajutoare materiale constând produse alimentare, produse de igienă și articole de încălțăminte beneficiarilor proiectelor sociale din întreg cuprinsul Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului. 15.000 kg din aceste produse au fost preluate și distribuite cazurilor sociale de către Arhiepiscopia Maramureșului și Sătmarului și Episcopia Zalăului prin intermediul asociațiilor aflate sub patronajul acestora.

În cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului aceste produse au fost distribuite beneficiarilor proiectelor sociale ale Asociației „Filantropia Ortodoxă”, Asociației Medical-Creștină „Christiana” Filiala Cluj și Asociației „Sfântul Nectarie” Cluj. De asemenea de aceste daruri s-au bucurat beneficiarii aflați evidențele Centrului Eparhial, persoanele cu deficiențe de auz și persoanele private de libertate din Municipiul Bistrița.

Această acțiune caritabilă a fost posibilă datorită donației primite(40.000 kg de produse) din partea lanțului de magazine PROFI România, a implicării active a personalului angajat în structurilor de asistență socială al Eparhiei și a voluntarilor.

A consemnat pentru Radio Renașterea Liciniu Câmpean, consilier misionar-social a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

           

 

           

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...