Ediția a 6-a a concertului caritabil „Dăruiește de Crăciun”

de | dec. 17, 2018 | Activități parohiale

În duminica a 28-a după Rusalii, Parohia Ortodoxă Someșu Rece, Protopopiatul Huedin, a organizat pentru al șaselea an consecutiv, concertul caritabil de colinde „Dăruiește de Crăciun”.

Evenimentul s-a desfășurat în biserica parohială, imediat după încheierea Sfintei Liturghii și a avut ca beneficiari  copiii și vârstnicii Centrului Social al Mănăstirii Dumbrava, jud. Alba.

Invitații de anul acesta au fost Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, dirijați de arhid. drd. Daniel Frumos, care au dat și răspunsurile la Sfânta Liturghie și artiștii populari Cosmin Mocean, Elisabeta Guzu și Lucia Sucală.

În locul special amenajat din curtea bisericii, s-au adunat alimente neperisabile, îmbrăcăminte și jucării, iar în după-amiaza zilei concertului, preotul paroh împreună cu un grup de tineri ai parohiei, au dus darurile adunat și i-au colindat pe copiii și vârstnicii centrului social.

pr. Ștefăniță Elefteriu

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...