Ediția a 6-a a concertului caritabil „Dăruiește de Crăciun”

de | dec. 17, 2018 | Activități parohiale

În duminica a 28-a după Rusalii, Parohia Ortodoxă Someșu Rece, Protopopiatul Huedin, a organizat pentru al șaselea an consecutiv, concertul caritabil de colinde „Dăruiește de Crăciun”.

Evenimentul s-a desfășurat în biserica parohială, imediat după încheierea Sfintei Liturghii și a avut ca beneficiari  copiii și vârstnicii Centrului Social al Mănăstirii Dumbrava, jud. Alba.

Invitații de anul acesta au fost Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, dirijați de arhid. drd. Daniel Frumos, care au dat și răspunsurile la Sfânta Liturghie și artiștii populari Cosmin Mocean, Elisabeta Guzu și Lucia Sucală.

În locul special amenajat din curtea bisericii, s-au adunat alimente neperisabile, îmbrăcăminte și jucării, iar în după-amiaza zilei concertului, preotul paroh împreună cu un grup de tineri ai parohiei, au dus darurile adunat și i-au colindat pe copiii și vârstnicii centrului social.

pr. Ștefăniță Elefteriu

Ultimele articole

Nicu Alifantis la Bistrița Folk 20

Nicu Alifantis la Bistrița Folk 20

Vineri 18 noiembrie 2022, începând cu ora 12.00, Clubul Cultural CoșBook al Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud va fi gazda unei noi ediții a programului „Poezia muzicii, muzica poeziei”, invitat fiind maestrul Nicu Alifantis. Vor fi lansate cu acest...

Ședința administrativă a preoților din Protopopiatul Cluj 1

Ședința administrativă a preoților din Protopopiatul Cluj 1

Ședința administrativă a preoților din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Cluj s-a desfășurat, marți, 18 octombrie, potrivit tradiției, în istorica biserică de pe strada „Bisericii Ortodoxe”. Și tot conform cutumei, ședința a debutat cu o slujbă Te-Deum, oficiată de...