75 de copii și tineri clujeni, prezenți la hramul bisericii „Sfântul Ioan Gură de Aur”

de | ian. 27, 2016

Biserica Ortodoxă prăznuiește pe 27 ianuarie aducerea moaștelor Sfântului Ioan Gură de Aur la Constantinopol. În această zi, parohia clujeană ocrotită de „Sfântul Ioan Gură de Aur” și-a sărbătorit hramul.  La Sfânta Liturghie, oficiată miercuri dimineața, au participat pe lângă comunitatea de IMG_0028credincioși și un grup de 75 de copii și tineri.

Școlarii de la grădinița „Licurici”, școala „Iuliu Hațieganu” și Grupul școlar „Napoca”, însoțiți de cadre didactice, au cântat la slujbă, iar cei mai mici dintre ei s-au și împărtășit cu Sfintele Taine. Prezența lor la slujbă a adus mare bucurie în cadrul comunității ortodoxe a parohiei „Sfântul Ioan Gură de Aur”, a spus pr. paroh Bogdan Marian:

În momentul de față lucrările de ridicare a bisericii ortodoxe de pe strada Porțile de Fier nr. 52 se află  la nivelul cupolei centrale. Lucrările au demarat în anul 2012 și se preconizează a fi finalizate anul acesta, după cum a declarat părintele Bogdan Marian.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...