75 de copii și tineri clujeni, prezenți la hramul bisericii „Sfântul Ioan Gură de Aur”

de | ian. 27, 2016 | Activități parohiale

Biserica Ortodoxă prăznuiește pe 27 ianuarie aducerea moaștelor Sfântului Ioan Gură de Aur la Constantinopol. În această zi, parohia clujeană ocrotită de „Sfântul Ioan Gură de Aur” și-a sărbătorit hramul.  La Sfânta Liturghie, oficiată miercuri dimineața, au participat pe lângă comunitatea de IMG_0028credincioși și un grup de 75 de copii și tineri.

Școlarii de la grădinița „Licurici”, școala „Iuliu Hațieganu” și Grupul școlar „Napoca”, însoțiți de cadre didactice, au cântat la slujbă, iar cei mai mici dintre ei s-au și împărtășit cu Sfintele Taine. Prezența lor la slujbă a adus mare bucurie în cadrul comunității ortodoxe a parohiei „Sfântul Ioan Gură de Aur”, a spus pr. paroh Bogdan Marian:

În momentul de față lucrările de ridicare a bisericii ortodoxe de pe strada Porțile de Fier nr. 52 se află  la nivelul cupolei centrale. Lucrările au demarat în anul 2012 și se preconizează a fi finalizate anul acesta, după cum a declarat părintele Bogdan Marian.

 

Ultimele articole

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...