Întrunirea tuturor confesiunilor creștine din Municipiul Dej „Pentru Viață”!

de | oct. 30, 2016

Toate Confesiunile Creștine din Municipiul Dej s-au întâlnit joi, 27 octombrie 2016, de la ora 19:00,  la Protopopiatul Ortodox Dej, pentru a discuta despre avort și urmările pe care acesta le poate avea asupra celor ce-l săvârșesc.

Fiecare specialist în consiliere pre și post avort a vorbit despre ceea ce  reprezintă săvârșirea unui avort și repercursiunile acestuia asupra mamelor, în special.

Concluzia întâlnirii a fost că: ,, nu trebuie să ne aşteptăm să se întâmple minuni, să nu ne aşteptăm că vom schimba opinii, dar faptul că încercăm să facem ceva, e mai mult decât nimic”!

Pana în 6 noiembrie în mai multe orașe din țară, între care se numără Cluj-Napoca, Gherla și Bistrița, se desfășoară Campania „40 de zile pentru viață” în care preoți și voluntari se implică în acțiuni de conștientizare a cetățenilor asupra repercursiunilor catastrofale pe care le are avortul.

De asemenea, ei se roagă pentru odihna sufletelor copilașilor nenăscuți.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I și Ilva Mică II Someș, din Protopopiatul Năsăud, prin preoții Iuliu Brici și Ștefăniță Potra, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Feldru și Asociația „O cană cu apă” a tinerilor ortodocși din Feldru, au organizat, în data de 30...