Teatrul Magic Puppet: Două premiere și o lansare de carte, în deschiderea stagiunii de toamnă

de | oct. 11, 2023

Teatrul independent Magic Puppet deschide stagiunea de toamnă cu două premiere inedite și o lansare de carte.

În 18 octombrie, de la ora 20:00, și în 19 octombrie, de la aceeași oră, spectatorii sunt invitați la avanpremiera și premiera spectacolului „P.O.T.- IMPRO SHOW cu Păpuși”. Prin acest spectacol, Teatrul Magic Puppet experimentează „o struțo-cămilă performativă”: actorii creează situații chiar sub nasul celor din public, pornind de la sugestiile primite din public, folosindu-se de expresivitatea și potențialul nemărginit al păpușilor.  P.O.T. e creat fără regizor și fără dramaturg, jumătate de spectacol va fi făcut de public.

În 26 octombrie, de la ora 14:00, va avea loc lansarea cărții „Playlist: Gândurile unui actor”, de Dan Boldea, publicată de Editura Casa Cărții de Știință, „o personală explorare a condiției actorului contemporan, a sensului vieții, iubirii, familiei și a fiecăruia dintre noi”. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe, în prezența autorului și a invitaților speciali, regizorul Robert Kocsis și scriitorul Ștefan Mark Pop.

Reprezentanții Magic Puppet îi așteaptă pe clujeni să li se alăture și în 31 octombrie, de la ora 20:00, la sediul de pe Bulevardul Eroilor nr. 16, pentru premiera spectacolului „Clown-ul acesta sunt eu”. Inspirat din universul estetic al pictorului suprarealist Rene Magritte, acest spectacol explorează statutul social al individului contemporan, prins între „masca” socială și realitatea vieții personale. Este o poveste despre curajul maturizării și schimbării, prezentată într-un mod nonverbal, cu personaje marionete.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate | Arhiva
Târgul Produs de România, ediția a III-a, la Cluj-Napoca

Târgul Produs de România, ediția a III-a, la Cluj-Napoca

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează a III-a ediție a Târgului Produs de România la Cluj-Napoca. Derulat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc pe platoul...