O zi de poveste pentru 100 de copii din Parohia Sf. Parascheva -Beclean III și de la Căsuțele de tip familial din Beclean

de | iun. 16, 2024

Voluntarii de la Asociația Elevilor și Asociația “Un dar mic pentru o bucurie mare” au organizat o zi de poveste pentru 100 de copii din Parohia Sf. Parascheva -Beclean III , de la Căsuțele de tip familial din Beclean și câțiva copii din împrejurimi.

Am început cu rugăciunea în biserică și o mică cateheză despre prieteni și prietenia durabilă cu Hristos, Maică Domnului și Sfinții.

Atelierele și jocurile au fost la ele acasă, vremea fiind însorită după câteva zile de ploaie.

Copii au participat la ateliere precum: tir cu arcul, borcane decorate, cutiuțe decorate, pictură de gips, brățări, pictură pe farfurii, brățări pe disc, coșulețe și quilling. Surpriza pe partea de ateliere a fost pictatul de față.

Copii și-au bucurat papilele gustative cu burgeri, vată de zahăr și papanași cu smântână și dulceață sau Finneti făcute de prietenii parohiei. Limonadă și cireșele au încununat masa copiilor.

La finalul zilei ne-am bucurat de o demonstrație de trial bike oferită de campionul Leventi Ianoși și cântat la chitară cu trupa Arhivers și tinerii de la Note în Demisol.

Mulțumim tuturor ostenitorilor pentru această zi de neuitat.

Autor: Asociația „Un Dar mic pentru o bucurie Mare” – Beclean

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA