Prima ediție a Târgului de Formare Profesională, la Cluj Arena

de | sept. 18, 2024

Stadionul Cluj Arena va găzdui vineri, 20 septembrie, între orele 10.00 și 18.00, prima ediție a Târgului Furnizorilor de Formare Profesională.

Acest eveniment dedicat, în primul rând, celor care doresc să evolueze prin îmbogățirea abilităților și explorarea oportunităților de dezvoltare profesională vizează inclusiv persoanele care urmăresc o reconversie profesională sau chiar o inițiere în tainele antreprenoriatului.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:Fiecare nou eveniment organizat la Cluj Arena demonstrează polivalența și larga adresabilitate a stadionului pe care l-am construit de la zero și pe care îl avem în administrare. Prin intermediul evenimentelor sportive și muzicale găzduite, a celor științifice, educaționale, sociale și chiar religioase, Cluj Arena și-a dovedit din plin utilitatea și importanța pentru comunitatea locală, pentru județ și pentru această întreagă regiune a țării”.

Târgul Furnizorilor de Formare Profesională reprezintă o platformă pentru furnizorii de cursuri de formare profesională, autorizați și neautorizați, în care aceștia au prilejul să-și prezinte serviciile și să interacționeze direct cu potențialii participanți. Astfel, doar la această ediție, vor fi prezente cca. 20 de școli sau entități de formare profesională, cu peste 50 de programe ocupaționale diferite.

Toate programele de formare au fost selectate pe domenii de activitate, precum Horeca, construcții, îngrijire și sănătate, etc. În același timp însă, cei interesați vor găsi cursuri de formare care îi pot ajuta profesional indiferent de domeniul sau de ocupația avută, precum cursuri de limbi străine, dicție, actorie, etc. În acest fel, târgul oferă oportunitatea de a descoperi o gamă variată de cursuri de formare profesională, într-un singur loc.

Cei care vor trece pragul acestui târg vor avea ocazia de a primi toate informațiile necesare și se vor putea înscrie la cursuri, direct în locație. În plus, vor exista o multitudine de oferte speciale și reduceri.

Mai multe detalii pot fi obținute accesând pagina evenimentului sau site-ul: cursurideformare.ro.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Ziua Internațională Alzheimer marcată la Cluj

Ziua Internațională Alzheimer marcată la Cluj

Consiliul Județean Cluj, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Cluj organizează în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, prin Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca, o serie de evenimente...

Încă 25 de microbuze electrice pentru elevii din județ

Încă 25 de microbuze electrice pentru elevii din județ

Consiliul Județean achiziționează, din fonduri nerambursabile, 25 de microbuze școlare electrice, nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul având ca obiect...