Înscrieri pentru Voluntari la A.S.C.O.R. Cluj-Napoca

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (A.S.C.O.R.) din Cluj-Napoca anunță deschiderea înscrierilor pentru noi voluntari în perioada 27 septembrie – 20 octombrie a acestui an universitar. Reprezentanții asociației invită toți studenții din Cluj-Napoca să se alăture comunității lor, unde pot petrece anii studenției alături de alți tineri pasionați de activități culturale, sociale și filantropice, toate având ca scop păstrarea valorilor creștin-ortodoxe.

Pentru a deveni membru al A.S.C.O.R., studenții sunt rugați să completeze un formular disponibil la următorul link: Formular de înscriere. După completarea formularului, asociația va oferi detalii despre prima întâlnire cu noii membri.

A.S.C.O.R. este o asociație națională, înființată în 1990, cu filiale în toate centrele universitare din țară, având ca scop promovarea și înțelegerea valorilor ortodoxe prin diverse activități. La Cluj-Napoca, asociația funcționează din 1993, având peste 100 de membri activi și 250 de membri în total.

Activitățile A.S.C.O.R. includ conferințe, mese rotunde, publicații, expoziții, activități social-filantropice și pelerinaje, toate menite să apropie tinerii de Biserică și să promoveze implicarea lor în viața comunității.

Pentru mai multe informații, studenții sunt încurajați să viziteze sediul A.S.C.O.R. situat la Biserica Studenților din Campusul Universitar Hașdeu, str. B.P. Hașdeu, nr. 45.