Întâlnire pentru Conștientizare și Eliberare de Dependențe la Cluj-Napoca

de | oct. 7, 2024

Asociația Filantropică Medical Creștină Christiana, Programul „Sfântul Dimitrie Basarabov” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu ASCOR Cluj, organizează o conferință dedicată conștientizării și eliberării de dependențe. Este important să recunoaștem că fiecare dintre noi a avut de-a face cu dependențe, fie că este vorba de mâncare, relații, internet, alcool sau droguri. Dependența apare adesea ca o reacție la realitate, oferind o evadare temporară din dureri și griji. Cu toate acestea, pe termen lung, dependențele ne pot fura bucuria și liniștea interioară, afectând cele mai importante relații din viața noastră, inclusiv relația cu Dumnezeu.

Pentru a învăța mai multe despre dependență și codependență și pentru a descoperi cum putem trăi o viață liberă și plină de bucurie, vă invităm la o întâlnire specială cu doamnele Nicoleta Amariei și Laura Popovici, consilieri în adicții la Programul „Sfântul Dimitrie Basarabov” din Cluj-Napoca.

Când: 8 octombrie 2024, ora 19:00
Unde: Aula Magna a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca
Acces: Liber

Această întâlnire este o oportunitate valoroasă de a înțelege mai bine dependențele și de a explora soluții pentru a trăi prezentul fără a fugi de noi înșine.

Pentru mai multe detalii despre activitatea centrului, vizitați www.sfdimitrie.ro.

Vă așteptăm cu drag!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate | Arhiva
Exercițiu comun al scafandrilor Salvamont și ISU în Beliș

Exercițiu comun al scafandrilor Salvamont și ISU în Beliș

Exercițiul de pregătire pentru scufundare în lacuri montane 2024, organizat de Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România și Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, entitate aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, s-a desfășurat la...

34 de microbuze școlare ultramoderne ajung în comunele clujene

34 de microbuze școlare ultramoderne ajung în comunele clujene

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat contractul având ca obiect furnizarea unui număr de 34 de microbuze electrice pentru elevii clujeni. Investiția face parte din cadrul proiectului „Microbuze electrice pentru elevii din județul Cluj”,...