Cântece patriotice românești de ieri și de azi la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca

de | oct. 25, 2024

Casa de Cultură a Studenților DUMITRU FĂRCAȘ din Cluj-Napoca găzduiește în data de 30 octombrie 2024, de la ora 19.00, Cântece patriotice românești de ieri și de azi, spectacol susținut de Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, Muzica Militară a Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” și Corala VOCI TRANSILVANE, dirijori: căpitan Daniel-Florin Munteanu și profesor Adrian Corojan.

Devenită deja o bună și frumoasă tradiție, prin mai multe spectacole organizate împreună, precum și prin înregistrarea unui CD audio, colaborarea între Corala „Voci Transilvane” și Muzica Militară a Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” aduce împreună două registre muzicale unice, complementare și armonioase, care trezesc de fiecare emoție în rândul publicului.

Repertoriul muzical cuprinde lucrări cunoscute ale compozitorilor români, Ciprian Porumbescu, Gavriil Musicescu, Timotei Popovici, George Enescu ș.a.

Evenimentul se va bucura de prezența doamnei Prof. Dr. Cristina-Mioara Ioan, soprană, profesoară la Colegiul de Arte din Baia Mare și solistă în cadrul Fanfarei Municipale Baia Mare.

Invitațiile de acces în sală se pot procura de la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, zilnic, între orele 07.00-22.00. O invitație este valabilă pentru două persoane și este cu titlu gratuit.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Eveniment