Acțiuni filantropice în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Dej

de | dec. 23, 2016

Începând cu a doua decadă a lunii decembrie, coboară încet peste toți creștinii, bucurii de tot felul din cer și de pe pământ: Bucuria Praznicului și a speranței, dar și bucuria dăruirii și primirii.De aceste bucurii n-au fost lipsiți nici creștinii Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Dej, în special copiii.

Vineri, 16 decembrie 2016, cei doi preoți ai bisericii „Adormirea Maicii Domnului” Dej II, alături de câțiva membrii ai Consiliului parohial au însoțit un transport cu daruri pentru copiii și adulți, în Colonia Sărata de Jos. Joi, 22 decembrie 2016, Comitetul parohial a pregătit alte pachete pentru 20 de copii cu posibilități materiale reduse din clasele ciclului primar ai școlii gimnaziale Nr. 1 Dej. Copiii însoțiți de profesoara de religie Cristina Șipoș au colindat în biserică și au oferit celor prezenți felicitări confecționate de ei. În ambele acțiuni filantropice a fost vizibilă bucuria celor care au primit, dar și mai mult satisfacția, mulțumirea și implinirea dăruitorilor, a transmis pentru radio Renașterea, pr. Ioan Bolbos.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Sute de credincioși dejeni au participat în Duminica Cincizecimii, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii. Manifestarea continuă o veche tradiție din Ardeal având în centrul ei rugăciunea pentru roadele pământului și pentru mediul înconjurător la...