Activități cu cei mici în parohia Hălmăsău, în Duminica Mironosițelor

de | apr. 23, 2018 | Activități parohiale

Duminica Mironosițelor a avut o însemnătate deosebită pentru copiii din Parohia Hălmăsău, Protopopiatul Beclean. După participarea la Sfânta Liturghie, împreună cu preotul paroh Zaharie Doru Constantin, în curtea casei parohiale, au luat parte la o serie de activități educativ-recreative.

Tinerii au discutat cu doamna preoteasă Claudia Mihaela Zaharie despre arătările Mântuitorului după Înviere, despre Femeile Mironosițe și întâlnirea cu Luca și Cleopa în drumul spre Emaus. Deasemenea au lecturat cărți potrivite vârstei lor și au discutat despre modalitățile de încurajare a celor apropiați.

La final, copiii au participat la jocuri de echipă,care au cuprins probe sportive și de îndemânare. De asemenea, părintele paroh le-a arătat livada din gradina casei parohiale, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

Ultimele articole

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

În perioada 25-28 iulie 2022, în Parohia Ortodoxă Răscruci s-au desfășurat o serie de activități estivale, sub egida  Școlii de vară. La manifestări au participat peste cincizeci de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Activitățile primei zile s-au  desfășurat...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...