Activități cu cei mici în parohia Hălmăsău, în Duminica Mironosițelor

de | apr. 23, 2018

Duminica Mironosițelor a avut o însemnătate deosebită pentru copiii din Parohia Hălmăsău, Protopopiatul Beclean. După participarea la Sfânta Liturghie, împreună cu preotul paroh Zaharie Doru Constantin, în curtea casei parohiale, au luat parte la o serie de activități educativ-recreative.

Tinerii au discutat cu doamna preoteasă Claudia Mihaela Zaharie despre arătările Mântuitorului după Înviere, despre Femeile Mironosițe și întâlnirea cu Luca și Cleopa în drumul spre Emaus. Deasemenea au lecturat cărți potrivite vârstei lor și au discutat despre modalitățile de încurajare a celor apropiați.

La final, copiii au participat la jocuri de echipă,care au cuprins probe sportive și de îndemânare. De asemenea, părintele paroh le-a arătat livada din gradina casei parohiale, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...