Admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

de | iul. 19, 2018 | Actualitatea religioasă

În perioada 16-17 iulie 2018, la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca s-au desfășurat probele de concurs pentru admiterea în ciclul de studii universitare de licență pentru anul universitar 2018 – 2019.

Afişarea rezultatelor a avut  loc miercuri, 18 iulie 2018. Confirmarea locurilor se va face în 19, 23 și 24 iulie, în intervalul orar 9.00-15.00. Miercuri, 25 iulie, au loc redistribuirile, iar joi, 26 iulie, se vor afișa rezultatele finale.

În mijlocul viitorilor studenți s-a aflat Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, care le-a acordat arhiereasca binecuvântare și le-a adresat cuvinte de folos duhovnicesc.

Pentru buna desfășurare a procesului de admitere, alături de conducerea facultății s-au implicat voluntarii FTO, coordonați de domnișoara prof. dr. Teodora-Ilinca Mureșanu.

Pentru mai multe informații despre procesul de admitere – sesiunea iulie 2018, accesați următoarele link-uri:

➡ Admitere – Nivel Licență http://ot.ubbcluj.ro/admitere/licenta

➡Admitere – Nivel Master http://ot.ubbcluj.ro/admitere/master

Photo Credit: Darius Echim

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...