Agenda Ierarhilor Arhiepiscopiei Clujului în Săptămâna Mare

de | apr. 30, 2024

În ultima Săptămână a Postului celui Mare ierarhii din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului vor sluji după următorul program:

Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, va sluji după următorul program:

Luni, 29 aprilie 2024, va sluji Denia din Sfânta și Marea zi Marți în Parohia „Sfântul Ioan Evanghelistul”,  Cluj Napoca.

Marți, 30 aprilie 2024, va sluji Denia din Sfânta și Marea zi Miercuri în Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Cluj-Napoca.

Miercuri, 1 mai 2024, va sluji Denia din Sfânta și Marea zi Joi, la Mănăstirea „Sfinții Ilie și Lazăr” din Cristorel, județul Cluj.

Joi, 2 mai 2024, va sluji Vecernia unită cu Liturghia Sfântului Vasile cel Mare și oficiază ritualul spălării picioarelor, în Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Seara, de la ora 18.00 va sluji Denia celor 12 Evanghelii alături de Preasfințitul Părinte Benedict, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Vineri, 3 mai 2024, de la ora 18.00, va sluji Denia Prohodului Domnului în Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 0.00, va oficia Slujba de Înviere în Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

 

Preasfințitul Părinte BENEDICT BISTRIȚEANUL, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, va sluji după următorul Program:

Luni, 29 aprilie 2024, va sluji Denia din Sfânta și Marea zi Marți în Biserica „Soborul Maicii Domnului” din cartierul clujean Făget.

Marți, 30 aprilie 2024, va sluji de la ora 18, Denia din Sfânta și Marea zi Miercuri în Biserica „Sfântul Gheorghe” din cartierul clujean Grigorescu.

Miercuri, 1 mai 2024, asistă la oficierea Liturghiei Darurilor mai înainte sfințite si la slujba Deniei de Joi în Paraclisul „Sfinții Trei Ierarhi” de la Colegiul Ortodox Mitropolitul „Nicolae Colan” din Cluj-Napoca.

Joi, 2 mai 2024, săvârșește de la ora 9, Liturghia Sfântului Vasile cel Mare și oficiază ritualul spălării picioarelor în Paraclisul „Sfântul Nicolae” de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Seara, de la ora 18.00, alături de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei, slujește Denia celor 12 Evanghelii în Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Vineri, 3 mai 2024, slujește de la ora 18, Denia Prohodului Domnului și rostește predica în Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cartierul clujean Mănăștur.

Sâmbătă, 4 mai 2024, oficiază Liturghia Sfântului Vasile cel Mare în Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae și Sfântul Ioan Evanghelistul” din Campusul studențesc Hașdeu, Cluj-Napoca.

Seara, de la ora 0.00, oficiază Slujba Învierii pe esplanada din fața Bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cartierul clujean Mănăștur.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Agenda ierarhilor
Agenda ierarhilor în Duminica a 7-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 7-a după Paști

În Duminica a 7-a după Paști (a Sfinților Părinți de la Sinodul I Ecumenic), 16 iunie 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului...

Agenda ierarhilor la Praznicul Înălțării Domnului (Ziua Eroilor)

Agenda ierarhilor la Praznicul Înălțării Domnului (Ziua Eroilor)

La Praznicul Înălţării Domnului (Ziua Eroilor, sărbătoare naţională a poporului român), joi, 13 iunie 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului,...

Agenda ierarhilor în Duminica a 6-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 6-a după Paști

În Duminica a 6-a după Paști (a vindecării orbului din naștere), 9 iunie 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și...

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

În Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei), 2 iunie 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Agenda ierarhilor în Duminica a 4-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 4-a după Paști

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 26 mai 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și...