Agenda ierarhilor din Arhiepiscopia Clujului în Prima Săptămână a Postului Mare

de | mart. 18, 2024

În prima săptămână din Postul Mare se săvârșește, în cadrul Pavecerniței Mari, Canonul cel Mare al Sfântului Andrei Criteanul. Acesta este alcătuit din patru părți, fiind citită câte una de luni până joi. Integral, Canonul cel Mare se va citi în miercurea din săptămâna a cincea din Postul Mare.

Ierarhii din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului vor sluji cele patru părți ale Canonului Sfântului Andrei Criteanul după cum urmează:

Agenda ierarhilor din Arhiepiscopia Clujului în Prima Săptămână a Postului Mare

Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, va sluji:

Luni, 18 martie 2024, de la ora 18.00 – Pavecernița și Partea I din Canonul cel Mare – la Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Marti, 19 martie 2024, de la ora 18.00 – Pavecernita si Partea a II-a a Canonului cel Mare – în Parohia „Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir”, cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca.

Miercuri, 20 martie 2024, de la ora 17.00 – Pavecernita si Partea a III-a din Canonul cel Mare – în Parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din cartierul Gruia, Cluj-Napoca.

Joi, 21 martie 2024, de la ora 18.00 –  Pavecernita și Partea a IV- a a Canonului cel Mare – la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Tot aici, începând cu ora 20.00, va susține conferința intitulată „Rugăciunea ține Lumea” în cadrul serilor duhovnicești organizate de ASCOR Cluj.

Agenda ierarhilor din Arhiepiscopia Clujului în Prima Săptămână a Postului Mare

Preasfințitul Părinte BENEDICT BISTRIȚEANUL, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, va sluji:

Luni, 18 martie 2024, de la ora 18.00 – Pavecernița și Partea I din Canonul cel Mare – la Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca.

Marti, 19 martie 2024, de la ora 18.00 – Pavecernita si Partea a II-a a Canonului cel Mare – la Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Miercuri, 20 martie 2024, de la ora 08.00 – Liturghia Darurilor mai înainte sfințite în Catedrala Mitropolitană „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

De la ora 17.00 – Pavecernița si Partea a III-a din Canonul cel Mare – în Parohia „Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov” din cartierul Gheorgheni, Cluj-Napoca.

Joi, 21 martie 2024, de la ora 17.00 –  Pavecernita și Partea a IV- a a Canonului cel Mare – la Biserica „Coroana” din Bistrița.

Vineri, 22 martie 2024, de la ora 16.00 – Liturghia Darurilor mai înainte sfințite în Parohia „Sfinții Împărați Constantin și mama sa Elena”, de pe strada Calea Moților, Cluj-Napoca.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Agenda ierarhilor
Agenda ierarhilor în Duminica a 4-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 4-a după Paști

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 26 mai 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și...

Agenda ierarhilor în Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor)

Agenda ierarhilor în Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor)

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 19 mai 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Agenda ierarhilor la sărbătoarea Izvorului Tămăduirii

Agenda ierarhilor la sărbătoarea Izvorului Tămăduirii

La sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, vineri, 10 mai 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Agenda ierarhilor în cele trei zile de Paști

Agenda ierarhilor în cele trei zile de Paști

La Praznicul Învierii Domnului (Sfintele Paști) din anul mântuirii 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul...