Agenda Ierarhilor din Mitropolia Clujului în duminica a 17-a după Rusalii, a Cananeencei

Agenda Ierarhilor din Mitropolia Clujului în duminica a 17-a după Rusalii, a Cananeencei

În duminica a 17-a după Rusalii, a Cananeencei, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului va oficia Sfânta Liturghie în Biserica cu hramul „Sfânta Treime” a parohiei Dej III.

Preasfințitul Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului liturghiseşte la Catedrala „Duminica tuturor sfinţilor” din oraşul Negreşti Oaş.

Preasfințitul Petroniu, Episcopul Sălajului, va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Zalău.

Autor

Alexandra Andereș

Absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. Lucrează ca redactor și prezentator de știri la Radio Renașterea din anul 2013. Pe lângă munca de la departamentul de știri, realizează reportaje umanitare, culege informații din agenda culturală pe care le difuzează în cadrul programelor de tip „magazin” ale postului și colaborează la Emisiunea „Valori și atitudini” a postului de Radio „Trinitas”. Din toamna anului 2014, realizează o dată pe săptămână și emisiunea „La zi cu Radio Renașterea” difuzată în intervalul orar 11:30-13:00.

Articole pe aceeași temă

Distribuie