Agenda ierarhilor din Mitropolia Clujului, în Duminica a 17-a după Rusalii

de | feb. 8, 2019 | Agenda ierarhilor

În Duminica a XVII-a după Rusalii (a Cananeencei), 10 februarie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului va săvârși Sfânta Liturghie în Parohia Cetan din Protopopiatul Dej.

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului liturghiseşte şi predică în Catedrala „Duminica Tuturor Sfinţilor” din oraşul Negreşti Oaş.

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, va săvârși Sfânta Liturghie la paraclisul „Sfântul Evanghelist Luca”, de la Centrul Eparhial al Episcopiei Sălajului.

Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereul vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului liturghisește împreună cu Preasfințitul Părinte Iustin în Catedrala „Duminica Tuturor Sfinţilor” din oraşul Negreşti Oaş.

Ultimele articole

5 octombrie – Sfânta Muceniță Haritina

5 octombrie – Sfânta Muceniță Haritina

Sfânta Muceniță Haritina lucra în casa lui Claudiu, un om bogat și bun la suflet, dar păgân. Deși rămăsese orfană de ambii părinți și fusese crescută de Claudiu, ea nu uitase de credința în Mântuitorul Iisus Hristos pe care o primise de la mama sa. În anul 303 a...

Note marginale la Duminica a 19-a după Rusalii

Note marginale la Duminica a 19-a după Rusalii

Poate că n-ar fi rău să începem lectura pericopei de astăzi, având în vedere și câteva pasaje premergătoare ei. Bunăoară, în versetul 12 al capitolului 6, din care este extrasă aceasta, ni se spune că Iisus a ieșit la munte ca să se roage. Înainte de fiecare moment...

Mai multe din Agenda ierarhilor