Agenda Ierarhilor din Mitropolia Clujului în Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci

de | sept. 18, 2015 | Agenda ierarhilor

În Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, va participa la Sfânta Liturghie, oficiată în sobor de ierarhi, la Catedrala episcopală din Oradea, cu prilejul împlinirii a 320 de ani de la atestarea oficială a Eparhiei.

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, va săvârși Sfânta Liturghie în parohia Cristolțel, protopopiatul Jibou.

În perioada 17 septembrie – 5 octombrie, Preasfințitul Iustin Sigheteanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, face un pelerinaj în Grecia.

 

Ultimele articole

Mai multe din Agenda ierarhilor
Agenda ierarhilor în Duminica a 3-a din Post (a Sfintei Cruci)

Agenda ierarhilor în Duminica a 3-a din Post (a Sfintei Cruci)

În Duminica a 3-a din Post (a Sfintei Cruci), 4 aprilie 2021, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Agenda ierarhilor la sărbătoarea Bunei Vestiri

Agenda ierarhilor la sărbătoarea Bunei Vestiri

La sărbătoarea Bunei Vestiri, joi, 25 martie 2021, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului...