Agenda ierarhilor din Mitropolia Clujului, la Duminica a 21-a după Rusalii și de Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

de | oct. 12, 2018

Duminică, 14 octombrie, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului  si Preasfințitul Macarie , Episcopul Europei de Nord vor  târnosi biserica Mănăstirii de la Râșca Transilvană si vor oficia Sfânta Liturghie.

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului  târnosește biserica Cuvioasa Parascheva și Sfinții Români din Parohia Negrești Oaș III, Protopopiatul Oaș. Liturghisește și predică, iar  Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului  va sluji Sfânta Liturghie în sobor de ierarhi la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului va săvârși Sfânta Liturghie în biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Șimleu Silvaniei.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...