Sâmbătă, 6 august 2016,  de praznicul Schimbarea la Față a Domnului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, va sfinți biserica mănăstirii Petreștii de Sus și va oficia Sfânta Liturghie. Va sluji alături de Înaltpreasfinția Sa și Preasfințitul Timotei, Episcopul Spaniei și Portugaliei.

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, va săvârși Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Schimbarea la Față a Domnului” de la Voivodeni.

Preasfințitul Iustin Sigheteanul, Arhiereul vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, litirghisește și predică la Mănăstirea Botiza, Protopopiatul Vișeu, cu ocazia hramului.

 

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, va sfinți duminică, 7 august 2016, biserica nouă a parohiei Soporu de Câmpie din protopopiatul Turda.

Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, va săvârși Sfânta Liturghie în biserica „Sfânta Treime” din Zalău, Protopopiatul Zalău.

Preasfințitul Iustin Sigheteanul, Arhiereul vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, târnosește biserica din Parohia Medieș Vii, Protopopiatul Oaș.