Agenda ierarhilor în Duminica a 9-a după Rusalii – Praznicul Schimbării la Față a Domnului

de | aug. 5, 2023

În Duminica a 9-a după Rusalii (Umblarea pe mare – potolirea furtunii), de Praznicul Schimbării la Față a Domnului, 6 august 2023, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program:

Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, va sluji la Mănăstirea „Schimbarea la Față” de la Ilva Mare, Protopopiatul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud, cu ocazia hramului.

Preasfințitul Părinte IUSTIN, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, va sluji la Schitul „Schimbarea la Față” din Municipiul Baia Mare, cu ocazia hramului.

Preasfințitul Părinte PETRONIU, Episcopul Sălajului, va săvârși slujba de târnosire și Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Schimbarea la Față” Voivodeni, comuna Dragu, județul Sălaj, cu ocazia hramului.

Preasfințitul Părinte BENEDICT BISTRIȚEANUL, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, va sluji la Mănăstirea „Schimbarea la Faţă” Cheile Turzii, Petreştii de Sus, Protopopiatul Turda, cu ocazia hramului.

Preasfințitul Părinte TIMOTEI SĂTMĂREANUL, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului va sluji la Mănăstirea Botiza, Protopopiatul Vișeu, județul Maramureș, cu ocazia hramului.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Agenda ierarhilor
Agenda ierarhilor în Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor)

Agenda ierarhilor în Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor)

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 19 mai 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Agenda ierarhilor la sărbătoarea Izvorului Tămăduirii

Agenda ierarhilor la sărbătoarea Izvorului Tămăduirii

La sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, vineri, 10 mai 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Agenda ierarhilor în cele trei zile de Paști

Agenda ierarhilor în cele trei zile de Paști

La Praznicul Învierii Domnului (Sfintele Paști) din anul mântuirii 2024, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul...

Agenda Ierarhilor Arhiepiscopiei Clujului în Săptămâna Mare

Agenda Ierarhilor Arhiepiscopiei Clujului în Săptămâna Mare

În ultima Săptămână a Postului celui Mare ierarhii din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și...