Alexandru Damaschin, tânărul care promovează oamenii și locurile deosebite din România

de | mart. 8, 2016

Orice utilizator de Internet și nu numai, observă că imaginea României în lume nu este una tocmai bună. Și românii care trăiesc în interiorul granițelor nu au întotdeauna o părere foarte bună despre țara lor. Tocmai de aceea, un tânăr ieșean dorește să reabiliteze această imagine. Alexandru Damaschin este numele lui și mai bine de un an și jumătate a călătorit prin țară, în cadrul proiectului Zig Zag prin România. Așa a descoperit povești, oameni și locuri deosebite.

Acum a inițiat un alt proiect, Zanticus Tv, care  va oferi celor interesați  un spectacol multimedia de prezentare a locurilor frumoase și a românilor de seamă. „Promovăm locurile frumoase. Un loc frumos este cadoul pe care ni l-a oferit natura, bine amenajat sau care urmează să fie pregătit pentru a-l vizita. Românii cinstiți, muncitori și mândri de țara lor sunt cei care vor câștiga cel mai mult de pe urma proiectului Zanticus TV. Tinerii de orice vârstă au cel mai mult de câștigat de pe urma interviurilor Zanticus TV realizate cu românii de seamă fiindcă găsesc exemple de bună practică și oameni care pot deveni modelele lor în viață”, spune Alexandru pe pagina proiectului.

Mai multe despre inițiativa deosebită a acestui tânăr vă invit să aflați în cadrul emisiunii „Cultură și societate. Puncte de vedere”.

Cei care doriți să schimbați imaginea României, puteți să vă alăturați proiectului pe www.crestemidei.ro.

 

 

 

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Alexandru Damaschin, tânărul care promovează oamenii și locurile deosebite din România
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/grigore-samboan/" target="_self">Grigore Sâmboan</a>

Grigore Sâmboan

absolvent al studiilor de Teologie și Jurnalism redactor radio Renașterea

Emisiuni recente

Procedee de vindecare a sufletului 2

Procedee de vindecare a sufletului 2

Adevăratul scop al psihoterapiei ortodoxe nu este slobozirea de patimi, ci dobândirea comuniunii cu Dumnezeu! Am început să discutăm în emisiunile trecute despre metodologia psihoterapiei ortodoxe, abordând pentru început psihoterapia ortodoxă sau tămăduirea bolilor...

Pe cine botezăm? Ce ne spune Biblia? P3

Pe cine botezăm? Ce ne spune Biblia? P3

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19:00 - 20:22.   „Fiindcă ce vor face cei care se...