Amânarea- inamicul evoluției profesionale și duhovnicești
Photo Credit To http://respirotime.ro
Amânarea- inamicul evoluției profesionale și duhovnicești

Amânarea- inamicul evoluției profesionale și duhovnicești

Stimați ascultători, în această primă ediție a rubricii „Reflecții cotidiene. De la filozofi la sfinți” vă invit să ascultați materialul de 5 minute despre amânare, sau procrastinare așa cum este numită în limbajul de specialitate. Înrudită cu trândăvia în viața spirituală, aceasta este una din cele mai serioase stări patologice ale minţii şi se înrudeşte foarte mult cu neştiinţa şi uitarea.

Aflați ce spun oamenii simpli despre acest obicei, dar și marii gânditori sau „doctorii de suflet”, din materialul următor:

 

Povestea de la final o puteți vedea și ilustrată pe următorul material sursă, oferit de Lorand Soares Szasz:

 

 

 

Autor

Alexandra Andereș

Absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. Lucrează ca redactor și prezentator de știri la Radio Renașterea din anul 2013. Pe lângă munca de la departamentul de știri, realizează reportaje umanitare, culege informații din agenda culturală pe care le difuzează în cadrul programelor de tip „magazin” ale postului și colaborează la Emisiunea „Valori și atitudini” a postului de Radio „Trinitas”. Din toamna anului 2014, realizează o dată pe săptămână și emisiunea „La zi cu Radio Renașterea” difuzată în intervalul orar 11:30-13:00.

Articole pe aceeași temă

Distribuie