Angajații Arhiepiscopiei Clujului și-au colindat ierarhii

de | dec. 22, 2022 | Actualitatea religioasă

Angajații Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în frunte cu membrii Permanenței Consiliului Eparhial, și-au colindat ierarhii, joi, 22 decembrie 2022, la Reședința Mitropolitană din Piața Avram Iancu.

În după-amiaza zilei, împreună cu Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Clujului, aceștia l-au colindat pe chiriarhul lor, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Cu acest prilej, Părintele Mitropolit Andrei le-a adresat un cuvânt duhovnicesc și le-a mulțumit pentru eforturile de zi cu zi depuse spre bunul mers al Eparhiei. Ca răsplată pentru colind, Înaltpreasfinția Sa le-a oferit cozonac și câte un calendar creștin ortodox cu însemnări pentru anul 2023, iar pentru copiii lor le-a dăruit pachete cu dulciuri.

Dupa aceea, însoțiți de Părintele Mitropolit Andrei, ostenitorii Centrului Eparhial l-au colindat pe Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, care, cu bucurie, i-a primit la biroul său. Cu această ocazie, Părintele Episcop Benedict le-a mulțumit pentru colind și pentru buna colaborare din timpul anului. Ca răsplată pentru colind, ierarhul le-a oferit daruri.

Mai multe fotografii AICI

Text și foto: Darius Echim / Mitropolia Clujului

Ultimele articole

Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Muzeele Consiliului Județean Cluj au atras, și în 2022, vizitatori din toate colțurile lumii Muzeele subordonate Consiliului Județean Cluj au reprezentat, și în anul 2022, una dintre atracțiile principale atât pentru publicul clujean, cât și pentru turiști din alte...

Slujire arhierească în Parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Slujire arhierească în Parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

În Duminica după Botezul Domnului (Începutul propovăduirii Domnului), 8 ianuarie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, i-a binecuvântat pe credincioșii Parohiei...