Angajații Arhiepiscopiei Clujului și-au colindat ierarhii

de | dec. 23, 2018 | Actualitatea religioasă

Angajații Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în frunte cu consilierii eparhiali, și-au colindat ierarhii, vineri, 21 decembrie 2018, la reședința mitropolitană.

Aceștia au fost primiți de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, la reședință, unde l-au colindat. Cu acest prilej, Părintele Mitropolit Andrei le-a adresat un cuvânt duhovnicesc și le-a mulțumit pentru eforturile de zi cu zi depuse spre bunul mers al Arhiepiscopiei.

Colindătorii au primit daruri și i-au mulțumit ierarhului pentru grija părintească.

Dupa aceea, aceștia l-au colindat pe Preasfințitul Părinte Vasile Someșanul, Episcopul-Vicar al Arhiepiscopiei, care i-a primit pe colindători în biroul său. Preasfinția Sa i-a binecuvântat și le-a mulțumit pentru că l-au cercetat și în acest an.

Studenții și profesorii de la Facultatea de Teologie Ortodoxă l-au colindat pe IPS Andrei

De asemenea, și anul acesta, după cum este tradiția, în seara zilei de joi, 20 decembrie 2018, de la ora 18:30, studenții și profesorii Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, în frunte cu Pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, decanul instituției de învățământ, l-au colindat pe Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, la reședința mitropolitană.

Ultimele articole

Preotul este expresia veşniciei

Preotul este expresia veşniciei

Bătrânul Epifanie zicea: „Preotul este întruparea absolutului, expresia veşniciei, expresia temeiniciei şi neclătinării, crainicul Cerului, chipul nestricăciunii, îndrumătorul înspre eternitate. Înfăţişarea lui rămâne aceeaşi de-a lungul veacurilor, ca aducere aminte...

Binecuvântare arhierească în Parohia Cociu

Binecuvântare arhierească în Parohia Cociu

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat sâmbătă, 27 noiembrie 2021, în Parohia „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Cociu, Protopopiatul Beclean, cu prilejul pensionării preotului...