Aniversare la Radio Renașterea, postul de radio al Arhiepiscopiei

de | mai 1, 2017

Radio Renașterea a aniversat luni, 1 mai 2017, 18 ani de emisie. Pentru a marca evenimentul, de la ora 10:00, a fost oficiat un Te-Deum în paraclisul Seminarului Teologic Ortodox.

Slujba a fost oficiată în prezența ÎPS Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, precum și a conducerii radioului, a angajaților și a colaboratorilor postului de radio. Au participat la slujbă și câteva ascultătoare fidele ale postului nostru de radio, care au dorit să fie alături echipei la această importantă aniversare.

La finalul slujbei Mitropolitul Clujului le-a urat membrilor colectivului Radio Renașterea mult spor în misiunea pe care o au de îndeplinit. De asemenea, Înaltpreasfinția sa a vorbit despre importanța acestui mijloc de misiune al Bisericii și le-a recomandat celor ce lucrează aici să fie mai râvnitori în misiunea lor, încurajându-i că la final Domnul Hristos le va răsplăti osteneala:

După slujba de Te-Deum porțile radioului s-au deschis, astfel încât, până după-amiază cei doritori au putut vizita redacția și sta de vorbă cu realizatorii de emisiuni.

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...