Arhim. Benedict Vesa: „Sfântul Nicolae este recunoscut drept om al bunătății, pentru că înțelege această lume sub spectrul darului”

de | dec. 6, 2019 | Actualitatea religioasă

Joi seara, 5 decembrie 2019, la Capela Facultății de Teologie Ortodoxă din Campusul Universitar „Nicolae Ivan”, arhimandritul lect. univ. dr. Benedict Vesa, cadru universitar al facultății și secretar eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a săvârşit slujba Vecerniei cu Litie în cinstea Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, ocrotitorul spiritual al facultății.
 
La finalul slujbei, preacuviosul părinte arhim. Benedict Vesa a ținut un cuvânt de învățătură, evidențiind faptul că „Sfântul Nicolae este recunoscut drept om al bunătății, pentru că înțelege această lume sub spectrul darului”.
 
Vineri dimineața, începând cu ora 9:00, Sfânta Liturghie, cu ocazia hramului, va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi profesori, cu participarea studenților și a tuturor ostenitorilor facultății.
Mai multe fotografii AICI  
Foto credit: Darius Echim

Ultimele articole