ASCOR Cluj | Tabără de vară la Scrind-Frăsinet

de | iul. 10, 2021

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români – Cluj-Napoca vă invită,  și în anul acesta, la tabăra studențească de vară, organizată în perioada 30 iulie – 9 august în județul Cluj, comuna Mărgău, satul Scrind-Frăsinet.

Tema taberei de anul acesta este „Ascultați de mai-marii voștri”, fiind o temă care înglobează și omagirea a 100 de ani de la nașterea și 10 de la adormirea întru Domnul a Mitropolitului Bartolomeu Anania, dar și spre cinstirea părinților duhovnicești care au avut un rol formator al ASCOR Cluj-Napoca. Astfel, invitații principali se vor enumera din rândul celor care l-au cunoscut îndeaproape pe Înaltpreasfințitul Bartolomeu, dar și a celor care au fost apropiați de ai Părintelui Teofil Părăian sau ai Preasfințitului Vasile. În același timp vom avea bucuria de a-l avea în mijlocul nostru pe Părintele Ciprian Negreanu, preotul misionar al Bisericii Studenților din Hașdeu, și care va susține aproape zilnic discuții tematice cu participanții taberei, a declarat pentru Radio Renașterea Andrei Chețan, președintele ASCOR Cluj.

n cadrul taberei participanții vor participa în fiecare dimineață la Sfânta Liturghie, seara la Paraclisul Maicii Domnului sau la citirea neîncetată a Psaltirii. Se vor organiza drumeții și ateliere de meșteșuguri. Cazarea va fi la cort în aer liber, iar masa va fi pregătită în echipă de toți participanții.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul: https://www.ascorcluj.ro/

ASCOR Cluj | Tabără de vară la Scrind-Frăsinet

 

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA