Așezământul pentru Copii Sfântul Onufrie din Florești (AUDIO)

de | feb. 8, 2023

Din anul 2015, Așezământul pentru Copii Sfântul Onufrie din Florești este acasă pentru 20 de micuți orfani sau abandonați. Acum se lucrează la ridicarea unor noi clădiri, care vor deveni acasă pentru alți micuți sărmani. Oamenii implicați în acest proiect, încearcă să le asigure servicii de găzduire, servicii de îngrijire (hrană, igienizare), servicii educative (educaţie informală extracurriculară), dezvoltarea deprinderilor de viaţă şi sprijin în efectuarea temelor, servicii de consiliere socială a copilului şi a familiei, medierea relaţiei dintre copil şi membrii familiei acestuia, reprezentare şi mediere în relaţia cu autorităţile, sprijin material ocazional în funcţie de nevoi. Practic, tot ce au nevoie acești copii pentru dezvoltarea lor armonioasă, semeni de-ai nostri cu inimă mare, se străduiesc zi de zi, să le aducă.

Stând de vorbă cu Părintele Visarion Pașca, fondatorul și susținătorul neobosit al Așezământul pentru Copii Sfântul Onufrie, ceea ce îți transmite este că eforturile și rugăciunile nu rămân niciodată fără răspuns. Alături de dânsul, dna Luminița Mureșan și dl Răzvan Bîțu se ocupă de tot ceea ce presupune un parcurs firesc al proiectului, pe care-l doresc benefic pentru cât mai mulți copii nevoiași.

Putem fi și noi îngerul lor păzitor, donând 2 euro/ luna, trimițând un SMS cu textul ORFAN la numărul 8845. Haideti sa oferim împreună asezamant și pentru alți copii!

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Așezământul pentru Copii Sfântul Onufrie din Florești (AUDIO)
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...