ATELIER DE ÎNCONDEIAT OUĂ | Școala Populară de Arte „TUDOR JARDA” din Cluj- Napoca

de | mart. 20, 2024

Școala Populară de Arte “TUDOR JARDA” din Cluj- Napoca, instituție subordonată Consiliului Județean Cluj, organizează un atelier de încondeiat ouă în perioada 28 martie-25 aprilie 2024. Atelierul va avea loc o dată pe săptămână, în fiecare joi, în intervalul 17.30-20.30, la sala 3M a Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda”.

Activitatea este deschisă tuturor celor cu vârsta peste 18 ani și va fi condusă de expertul școlii, Ioana Mureșan, care va introduce participanții în tehnici tradiționale și contemporane de încondeiat ouă de Paște. Pentru a oferi o experiență personalizată, fiecare curs va fi adaptat la nevoile și nivelurile de experiență ale participanților, cu un număr limitat de locuri disponibile – maximum 6 persoane pe curs.

Data limită pentru înscrieri este 26 martie 2024. Pentru înscriere și pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați secretariatul Școlii de Arte la numărul de telefon 0264 592 576. Atelierul este gratuit!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

Uniunea Armenilor din România, sucursala Cluj, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la evenimentul destinat comemorării Genocidului armean, care va avea loc...

S-a deschis sesiunea de aplicații pentru WonderPuck #8

S-a deschis sesiunea de aplicații pentru WonderPuck #8

Artiștii din România și din toată lumea sunt invitați în această perioadă să își înscrie producțiile pentru cea de-a opta ediție a Festivalului Stradal WonderPuck. Evenimentul va avea loc între 6 și 8 septembrie, la Cluj-Napoca și la Florești . Artiștii, instituțiile...