Ateliere de creație destinate copiilor, în Parohia Hășdate

de | aug. 17, 2018

În Postul Adormirii Maicii Domnului, în Parohia Hășdate din Protopopiatul Gherla, au avut loc mai multe ateliere de creație adresate copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, veniți în vacanță la bunici.

Ateliere de creație destinate copiilor, în Parohia HășdateTinerii au învățat în această perioadă să creeze icoane prin tehnica unică, specifică locului, xilogravura. De asemenea, le-au fost transmise unele cunoștințe religioase și medicale. Totodată, în fiecare zi, copiii au  participat la slujba Paraclisului Maicii Domnului.

Prin joc și bună dispoziție, cu ajutorul unor invitați speciali, peste 20 de copii și-au descoperit abilităţile sociale, cele de comunicare, gândire şi curiozitate prin jocuri creative.

Strădania copiilor s-a finalizat de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului când, după Sfânta Liturghie, au primit câte o Biblie, diplome de participare și daruri din partea parohiei, după cum a precizat părintele paroh Florin Dobocan.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...