[AUDIO] Predica Pr. prof. Ioan Chirilă, invitatul ASCOR CLUJ, la prima seară duhovnicească din Postul Mare

de | mart. 3, 2017

Serile duhovnicești organizate în Postul Mare de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi (ASCOR), filiala Cluj, au debutat joi, 02 martie 2017. Primul invitat a fost pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, care a participat de la ora 18:00 la slujba Pavecerniţei mari și a Canonului Sfântului Andrei Criteanul, săvârșite în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. La final, părintele a vorbit pe tema „Cine este Iisus Hristos?”.

Cuvântul de învățătură îl puteți audia AICI

 


De la ora 20.00, în Amfiteatrul Facultății de Chimie şi Inginerie Chimică (Str. Arany Janos, nr. 14), părintele profesor a  susţinut o conferinţă cu tema „Tinereţea între prăpăstii şi culmi” şi a răspuns  întrebărilor adresate de cei prezenţi.

Joia viitoare, 9 matie 2017, va fi prezent la Cluj-Napoca, la invitația ASCOR, părintele profesor Vasile Vlad, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad. Părintela va vorbi pe tema „De la parafir la potir – Trei chipuri ale dumnezeieștii judecăți”.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

La sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, marți, 23 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a slujit la Biserica „Sfântul Mare...