„Avocatura este expresia formidabilă a dreptului la libertate” | Prof. Av. Eugen-Constantin Iordăchescu

de | iul. 7, 2024

Vorbind despre avocați, întotdeauna gândul mă duce la câteva nume de referință ale acestei profesii. Unul dintre ele este dl av Eugen-Constantin Iordăchescu, fondator al unei prestigioase societăți de avocatură clujene, ce a reprezentat și a apărat interesele României și ale românilor, în fața unor instanțe internaționale.

Pe parcursul bogatei sale cariere, dl Eugen Iordăchescu a condus Direcția Generală Juridică a Ministerului de Finanțe, pentru a produce schimbări pozitive în economie și finanțe, a verificat cheltuirea banului public ca procuror coordonator pe lângă Camera de Conturi Cluj și a predat la mai multe universități de profil din țară, pentru a contribui la formarea unor noi generații de profesioniști. În plus, dl av Iordăchescu a vorbit, ori de câte ori a avut prilejul, despre redobândirea demnității de cetățeni români.

Sunt motive bine întemeiate să-i ascultăm opiniile privitoare la profesia pe care o practică în cel mai mic detaliu, să fim atenți la modul tranșant și corect în care și-a expus mereu părerile atunci când a venit vorba despre calitatea societății românești, despre schimbările ce ar trebui să se producă pentru o justiție reală și multe alte lucruri importante, pe care vă invit să le descoperiți.

Vă invit să-l ascultați!

Radio Renasterea
Radio Renasterea
„Avocatura este expresia formidabilă a dreptului la libertate” | Prof. Av. Eugen-Constantin Iordăchescu
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA