Beneficiile consumului de pește

de | dec. 6, 2019

Carnea de pește este un aliment deosebit de valoros din punct de vedere nutritiv. Nu degeaba au fost stabilite, în timpul Postului Crăciunului, aceste zile cu dezlegare la peste, ci tocmai pentru a ne crea acel echilibru nutrițional care este greu de realizat în momentul în care se elimină din alimentație toate produsele de origine animală. Astfel, aceste zile de dezlegare, în care consumăm una sau mai multe porții de pește, ne ajută să atingem echilibrul nutrițional în perioada  de post, evitând carențele din alimentație.


Raluca Topan – Nutriționist-Dietetician

Email : raluca.topan91@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/NutritionistDieteticianRalucaTopan/

LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/ralucatopanregistereddietitian/

Sănătate prin nutriție
Sănătate prin nutriție
Beneficiile consumului de pește
Loading
/

DISTRIBUIE

Emisiuni recente

Perioada Triodului

Perioada Triodului

Perioada Trodului este un timp de rugăciune mai intensă, de ascultare mai atentă a Sfintelor Scripturi, o perioadă de pocăință și de înmulțire a faptelor bune, în special a milosteniei arătată față de cei în nevoie, față de cei săraci. Triodul ne cheamă la pocăință și...