Beneficiile consumului de pește

de | dec. 6, 2019

Carnea de pește este un aliment deosebit de valoros din punct de vedere nutritiv. Nu degeaba au fost stabilite, în timpul Postului Crăciunului, aceste zile cu dezlegare la peste, ci tocmai pentru a ne crea acel echilibru nutrițional care este greu de realizat în momentul în care se elimină din alimentație toate produsele de origine animală. Astfel, aceste zile de dezlegare, în care consumăm una sau mai multe porții de pește, ne ajută să atingem echilibrul nutrițional în perioada  de post, evitând carențele din alimentație.


Raluca Topan – Nutriționist-Dietetician

Email : raluca.topan91@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/NutritionistDieteticianRalucaTopan/

LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/ralucatopanregistereddietitian/

Sănătate prin nutriție
Sănătate prin nutriție
Beneficiile consumului de pește
Loading
/

DISTRIBUIE

Emisiuni recente

În ce constă viața veșnică? | Duminica a 7-a după Paști

În ce constă viața veșnică? | Duminica a 7-a după Paști

Ev. Ioan 17, 1-13; Rugăciunea lui Iisus „Acestea a vorbit Iisus şi, ridicând ochii Săi la cer, a zis: Părinte, a venit ceasul! Preaslăveşte pe Fiul Tău, ca şi Fiul să Te preaslăvească. Precum I-ai dat stăpânire peste tot trupul, ca să dea viaţă veşnică tuturor acelora...

Îngrijirea bolnavilor

Îngrijirea bolnavilor

În cadrul emisiunii de astăzi, vom aborda un subiect legat de îngrijirea bolnavilor. Cu toți am avut parte de momente când o persoană dragă a suferit o problemă de sănătate, moment în care ne-am întrebat: „Cu ce pot să fiu de folos?”. După cum bine-știm, sănătatea e...

Lucrarea terapeutică plină de iubire a părintelui duhovnicesc I

Lucrarea terapeutică plină de iubire a părintelui duhovnicesc I

Am detaliat, în emisiunile precedente, în cadrul discuțiilor noastre legate de Lucrarea (sau înfăptuirea) tămăduirii prin iubire, aspecte privind: Procesul tămăduirii și lucrarea terapeutică duhovnicească în scrierile unor teologi contemporani bazate pe tradiția...