Biblioteca Județeană „George Coșbuc”, redeschisă pentru cititorii bistrițeni

de | mai 20, 2020

Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud își reia activitatea cu publicul de joi, 21 mai 2020.

Într-o primă etapă vor fi accesibile doar secțiile de împrumut (pentru adulți și copii), cu respectarea  recomandărilor pe care utilizatorii le găsesc în incinta instituției și pe website. În acelați timp, pentru dinamizarea procesului de împrumut, se poate accesa catalogul online și se pot rezerva, telefonic, cărțile dorite. Cei care au împrumitat cărți le pot  restitui în această perioadă, fără să li se aplice penalități, arată reprezentanții institutiei.

Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, în intervalul orar 10-18. Redeschiderea bibliotecii se realizează cu respectarea recomandărilor de siguranță și protecție, atât pentru utilizatori, cât și pentru personalul instituției, în conformitate cu măsurile impuse de autorități.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

Uniunea Armenilor din România, sucursala Cluj, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la evenimentul destinat comemorării Genocidului armean, care va avea loc...