Binecuvântare arhierească pentru cei 296 de absolvenți ai Școlii de Poliție din Cluj-Napoca

de | sept. 20, 2019

Vineri, 20 septembrie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a participat la Festivitatea de Absolvire a unei noi promoții din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca.

Cu acest prilej, Părintele Mitropolit Andrei a rostit o rugăciune de binecuvântare, i-a felicitat pe absolvenți și le-a adresat un cuvânt de învățătură, subliniind importanța misiunii lor în societate.

La festivitatea de acordare a gradului profesional a Promoției noiembrie 2018 – septembrie 2019, au luat parte 296 de noi agenți de poliție, dintre care 134 de fete și 162 de băieți. Cea mai mare medie de absolvire din istoria Școlii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – a fost obținută de agent de poliţie Adriana Bodiș, din județul Maramureș, șeful celei de a XVI-a promoții, care a absolvit cu media 9.90, după cum a precizat directorul instituției, comisarul şef de poliţie dr. Liviu Dumitru.

La ceremonie au participat și au luat cuvântul: adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestorul de poliție Carmen Camelia Țuicu, directorul instituției, comisarul şef de poliţie dr. Liviu Dumitru, subprefectul județului Cluj, Ioan Alin Danci și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. De asemenea, la eveniment au participat numeroși reprezentanți ai structurilor de ordine publică locale și județene, parteneri educaționali ai școlii de poliție, precum și familiile și cei dragi ai absolvenților.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până în prezent 16 serii de elevi și a inițiat în carieră 3 serii de cursanți, reprezentând peste 4.200 de agenţi de poliţie.

Mai multe fotografii AICI  

Vineri, 20 septembrie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și…

Publicată de Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului pe Vineri, 20 septembrie 2019

Foto credit: Dan Bodea / Emil Boc – pagina oficială de facebook

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

Sâmbătă, 25 mai 2024, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a organizat cea de-a treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”. Evenimentul, desfășurat în prezența Preasfințitului Părinte Benedict...

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat sâmbătă, 25 mai 2024, în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Budești, județul Bistrița-Năsăud. Cu această...