Bucuria Învierii vestită la copiii săraci și bolnavi din Cluj și Beclean

de | apr. 26, 2016

Copiii de la Preventoriul TBC din Ilișua au avut parte în Sfânta și Marea Marți din Săptămâna Mare de o mare bucurie. Cei mici au primit vizita Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, care după ce i-a binecuvântat pe copii și pe cadrele didactice și le-a adresat câteva cuvinte de îmbărbătare, le-a oferit tuturor mici daruri. Ierarhul a fost însoțit de la Centrul Eparhial de consilierul de misiune și protocol, Arhidiaconul Claudiu Grama și consilierul misionar-social Liciniu Câmpean.

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a fost întâmpinat la Preventoriul din Ilișua de directorul centrului și personalul ce lucrează aici, precum și de zecile de copii care își găsesc sprijin și alinare în suferința lor. Micuții s-au pregătit pentru acest moment cu un scurt program de cântări religioase, a declarat pentru radio Renașterea părintele protopop de Beclean Doru Zinveliu:

Și cei 10 copii aflați în grija Centrului de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului” au fost vizitați astăzi de Mitropolitul Clujului. Ierarhul a adus copilașilor mici daruri și s-a interesat de desfășurarea acestui proiect, a declarat pentru radio Renașterea coordonatorul proiectului, Ancuța Frantz:

Centrul de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului” din Cluj-Napoca are în desfășurare o campanie filantropică, ce își propune să adune fonduri pentru ca micuții să poată merge la grădiniță. Cei care doresc să ajute acești copii o pot face prin donații, în schimbul cărora vor primi în dar mici decorațiuni de Paști. Produsele realizate de angajații centrului și de mamele copilașilor se găsesc la    Centrul de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului”,  aflat pe Str. Ovidiu nr. 27.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...