Călătoria sufletului după moarte

de | mart. 18, 2022

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu sufletul după moarte?

Cel mai probabil, fiecare dintre noi ne gândim din când în când ce se va întâpla atunci când viața noastră pământească se încheie. Sunt oameni care, la auzul veștii că cineva dintre cei apropiați a plecat în veșnicie, disperă. Alții, primesc vestea cu seninătate. Moartea e un eveniment accidental survenit în creație. Cu atât mai mult ne sperie, cu cât noi înșine nu am avut această experiență, niciunul dintrecunoscuții noștri nu ne poate spune ce a experimentat trecând prin moarte, deci rămâne o mare necunoscută. E de speriat sau nu? Ce se întâmplă după ce murim? Ce ne spune literatura de specialitate? Există vămile văzduhului? Cum ne pregătim pentru ele?

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care căutăm un răspuns, în cadrul acestui dialog, cu domnul Gabriel Noje, doctor în Teologie.

 

Cultură, morală, societate
Cultură, morală, societate
Călătoria sufletului după moarte
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/pr-robert-kovacs/" target="_self">Pr. Robert Kovacs</a>

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Silvestru” din Cluj-Napoca.

Emisiuni recente