Campania caritabilă „Micul tău dar, pentru Marea Bucurie”, organizată de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Dej

de | apr. 24, 2017 | Activități parohiale

În perioada Postului Mare, Asociația Filantropia Ortodoxă Dej a organizat Campania caritabilă „Micul tău dar, pentru Marea Bucurie”. Prin această campanie, Asociaţia a avut ca scop să ajute cât mai multe familii nevoiașe cu mulți copii și persoane vârstnice aflate în evidența Filantropiei Ortodoxe Dej. Astfel, numeroase persoane au donat diferite alimente din cămara proprie oamenilor cu diferite dificultăţi. De asemenea, împreună cu Comunitatea persoanelor cu deficienţe de auz și vorbire „Sfântul Meletie” din Dej şi cu elevi voluntari de la Școala „Mihai Eminescu” şi de la Şcoala „,Alexandru Papiu Ilarian” din municipiul Dej, membrii Asociației Filantropia Ortodoxă Dej au confecţionat coşuleţe ornamentale de Paşti, pentru a le dărui beneficiarilor.

Campania „Micul tău dar, pentru Marea Bucurie” a ajuns la final, astfel că, şi de această dată, cu resurse puține s-au realizat lucruri importante pentru cei aflaţi în lipsuri.

În perioadele premergătoare marilor sărbători ale Nașterii Domnului și sărbătorilor de Paști, campaniile caritabile organizate de Filantropia Ortodoxă Dej, sunt intensificate cu scopul de a ajunge la familiile nevoiașe cu mulți copii, la vârstnicii singuri şi la alte categorii de persoane defavorizate. Campaniile se realizează cu precădere în Bisericile Ortodoxe din municipiul Dej, precum și în colaborare cu școlile din oraş.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...