Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români, Filiala Cluj-Napoca, desfășoară în perioda 20 NOIEMBRIE – 11 DECEMBRIE –  Campania „Dăruind vei dobândi”.

Aceasta este o invitație de a lua parte la bucuria autentică a unor copii aflați în nevoie, dar și a mai multor persoane internate în spitalele din Cluj-Napoca. Concret, aveți posibilitatea de a trimite în dar unuia dintre copiii din lista noastră, o cutie de dimensiunea celor de pantofi, în care să includeți:

  • Un obiect de uz personal
  • Un obiect educativ
  • Dulciuri (bucuria copiilor)
  • O jucărie sau un obiect practic (ex: căciuliță, mănuși, șosete, ghetuțe, etc.).

Toți copiii din listă provin din medii defavorizate, lipsite de condițiile necesare unui trai decent. Ne-am propus să ajutăm un număr cât mai mare copii, dar doar cu ajutorul dumneavoastră va putea fi dus la bun sfârșit acest proiect.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina noastră de Facebook, Ascor Cluj-Napoca, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0732 084 372.

De asemenea, tot în cadrul campaniei vom pregăti și pachete pentru pacienții spitalelor din Cluj-Napoca. Dacă doriți să sprijiniți acest demers, vă punem la dispoziție pe paginile noastre contul unde puteți face donații pentru darurile pe care le vom oferi acestora.