Campania „Donează sânge, salvează vieți alături de ASCOR”

de | nov. 24, 2020 | Societate

ASCOR Cluj-Napoca, alături de celelalte filiale din țară, desfășoară în această perioadă campania „Donează sânge, salvează vieți alături de ASCOR”.

„Scopul campaniei este creșterea rezervelor de sânge din Centrul de Transfuzie Cluj, dar și conștientizarea publicului larg asupra importanței donării voluntare de sânge. Campania se adresează atât studenților cât și altor grupuri de vârstă adulte, care îndeplinesc condițiile medicale”, spun reprezentanţii ASCOR, filiala Cluj-Napoca.

De asemenea, prin acest demers studenții ortodocși din toată țara doresc ca, înainte și după Ziua Națională, să arate că sunt uniți cu toți românii aflați în suferință în spitale, în contextul epidemiei de coronavirus, dublată și de o criză de sânge din sistemul sanitar.

Astfel, în zilele de 25 noiembrie, 3 și 4 decembrie, între orele 7:30 și 13:30, toți cei care doresc să salveze vieți sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Cluj, situat pe strada Nicolae Bălcescu nr. 18.

Evenimentul face parte din programul #ASCOR30, în cadrul căruia au loc o serie de activități prin care se marchează împlinirea a 30 de ani de activitate neîntreruptă a asociației în mediul universitar.

Ultimele articole

GHEORGHE ZAMFIR (6 aprilie 1941)

GHEORGHE ZAMFIR (6 aprilie 1941)

Gheorghe Zamfir vine pe lume în Găești, județul Dâmbovița, la 6 aprilie 1941 și a avut încă de mic copil înclinații muzicale. Va fi atras încă de timpuriu de instrumentele muzicale, în special de muzica lăutarilor, una dintre cele mai mari dorințe ale sale fiind aceea...

Mai multe din Societate
ALOPEDI, exemplu de bune practici medicale

ALOPEDI, exemplu de bune practici medicale

Call center-ul dedicat sfaturilor medicale pediatrice - ALOPEDI 0364-917, serviciu care funcționează în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, a fost recunoscut de Organizația Mondială a Sănătății (O.M.S.) ca un exemplu de bună practică în ceea...