Campania „Donează sânge, salvează vieți alături de ASCOR”

de | nov. 24, 2020 | Societate

ASCOR Cluj-Napoca, alături de celelalte filiale din țară, desfășoară în această perioadă campania „Donează sânge, salvează vieți alături de ASCOR”.

„Scopul campaniei este creșterea rezervelor de sânge din Centrul de Transfuzie Cluj, dar și conștientizarea publicului larg asupra importanței donării voluntare de sânge. Campania se adresează atât studenților cât și altor grupuri de vârstă adulte, care îndeplinesc condițiile medicale”, spun reprezentanţii ASCOR, filiala Cluj-Napoca.

De asemenea, prin acest demers studenții ortodocși din toată țara doresc ca, înainte și după Ziua Națională, să arate că sunt uniți cu toți românii aflați în suferință în spitale, în contextul epidemiei de coronavirus, dublată și de o criză de sânge din sistemul sanitar.

Astfel, în zilele de 25 noiembrie, 3 și 4 decembrie, între orele 7:30 și 13:30, toți cei care doresc să salveze vieți sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Cluj, situat pe strada Nicolae Bălcescu nr. 18.

Evenimentul face parte din programul #ASCOR30, în cadrul căruia au loc o serie de activități prin care se marchează împlinirea a 30 de ani de activitate neîntreruptă a asociației în mediul universitar.

Ultimele articole

Mai multe din Societate
ZILELE  RECOLTEI 2022, eveniment de 10

ZILELE RECOLTEI 2022, eveniment de 10

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca, organizează Zilele Recoltei, ediția 2022. Evenimentul va avea loc în zona Cluj Arena – Parcul Stadion, în perioada 16 - 18 septembrie 2022, între orele 8.00 - 21.00....

Festivalul fructelor de pădure, la Valea Ierii

Iubitorii de natură, cultură și produse tradiționale sunt așteptați duminică, 18 septembrie 2022, la Valea Ierii, acolo unde, în cadrul Zilei comunei va avea loc și prima ediție a Festivalului fructelor de pădure. Acesta va cuprinde o gamă variată de evenimente, atât...