Campania filantropică „Toţi copiii merită să zâmbească de Crăciun”

de | dec. 28, 2017

În pragul Sărbătorilor de Iarnă, Asociaţia „Filantropia Ortodoxă” Gherla, în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Gherla şi Gherla Info, a reuşit să readucă bucuria şi speranţa în suflet pentru 95 de copii săraci. În urma campaniei filantropice lansate la începutul Postului Crăciunului mulţi oameni cu sufletul mare de pe raza municipiului Gherla şi nu numai şi-au dovedit bunătatea prin fapte.
Astfel, în perioada 15 noiembrie-15 decembrie au fost colectate la sediul Protopopiatului, fonduri și pachete, constând în produse alimentare, produse de igienă, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte. Darurile au fost împărţite la domiciliul fiecărui copil cu sprijinul voluntarilor din Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi Gherla. O parte dintre cadouri au ajuns şi la secţia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic din Cluj Napoca.
S-au implicat activ în această campanie micuţii voluntari ai grădiniţelor „Arici Pogonici” şi „Veseliei” din Gherla, precum si Clasa pregătitoare cu PP de la Şcoală Gimnazială Nr.1, care au oferit cadouri copiilor aflaţi în evidenţa protopopiatului.
De asemenea, tinerii de de la Liceele „Ana Ipătescu” , „Petru Maior” şi Liceul Tehnologic din Gherla s-au implicat cu mare drag în campania demarată.
Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să facem un Crăciun mai frumos copiilor care uitaseră ce înseamnă spiritul Sărbătorilor!

Prot. Paul Isip

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Procesiune de Rusalii și Vecernia plecării genunchilor la Dej

Sute de credincioși dejeni au participat în Duminica Cincizecimii, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii. Manifestarea continuă o veche tradiție din Ardeal având în centrul ei rugăciunea pentru roadele pământului și pentru mediul înconjurător la...