Campania umanitară ,,O bucurie de Crăciun” în Parohia Ortodoxă Sălișca

de | dec. 24, 2021

Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui și de a face fericiți copiii care nu se pot bucura de îndeajuns de perioada Crăcinului, campania umanitară ,,O bucurie de Crăciun” a continuat și anul acesta în Parohia Ortodoxă Sălișca.

Acțiunea umanitară a urmărit donarea de alimete, îmbrăcăminte, rechizite școlare, jucarii și obiecte electrocasnice unui număr de peste 300 de copii, aflați la Centrul de plasament Gherla, la Preventoriul TBC de la Ilișua, la Centrul de plasament Beclean și la Mănăstirea Piatra Fântânele, precum și la familii din Dej, Câțcău, Muncel, Târlișua și împrejurimi.

Campania umanitară ,,O bucurie de Crăciun” în Parohia Ortodoxă Sălișca

Acțiunea umanitară care s-a întins pe durata a trei săptămâni a fost coordonată de către preotul paroh Vlad Cristian Todoran, sprijinit de voluntarii inimoși ai parohiei. Lor li s-au alăturat copiii, părinții și profesorii Școlii Primare Panda din Cluj-Napoca, credincioși și sponsori de pretutindeni care au reușit prin donații consistente, să sporească darurile primite de copilașii cu o situație materială precară.          

Campania umanitară de se află la cea de-a treia ediție iar acțiunea umanitară începută de Crăciun se va desfășura pe tot parcursul anului, fiind susținuță de comunitatea Panda din Cluj-Napoca și de pretutindeni. Scopul acțiunii este acela lupta cu bucurie pentru cei din jur, pentru binele comun și de a-L mărturisi pe Hristos prin fapte de milostenie.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesor UBB, distins cu medalia de Ofițer al Palmelor Academice

Profesorul Sergiu Mișcoiu de la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napocaa fost distins cu  medalia de Ofițer al Palmelor Academice, în cadrul unei ceremonii publice desfășurate la Ambasada Franței de la București. Această înaltă...

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Cluj-Napoca Opera s-a angajat să aducă bucurie și să îndeplinească dorințele copiilor din mediile rurale defavorizate prin proiectul „ToyJoy". Proiectul urmărește să ofere cadouri personalizate pentru 60 de copii,...