Ce și cum mâncăm in Post? Ce alimente și preparate ar fi potrivite pentru a posti inteligent?

de | nov. 22, 2019

Pentru că ne aflăm în perioada Postului Nașterii Domnului, tema emisiunii de azi va fi: Ce și cum mâncăm în Post? Ce alimente și preparate ar fi potrivite pentru a posti inteligent?

In general, alimentația din această perioadă se bazează pe consumul de cartofi, fasole, orez, mâncăruri și preparate de post foarte procesate (pate, salam, cremwursti, șnitele vegetale, etc.), produse de patiserie, prăjeli și alimente sărace din punct de vedere nutritiv.

Posturile de peste an reprezintă o ocazie perfectă pentru a alege mancaruri mai usoare, mai sănătoase, mai puțin procesate și mai apropiate de forma lor naturală. E important însă să știți cum anume puteti posti într-un mod inteligent, respectând principiile unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Sănătate prin nutriție
Sănătate prin nutriție
Ce și cum mâncăm in Post? Ce alimente și preparate ar fi potrivite pentru a posti inteligent?
Loading
/

DISTRIBUIE

Emisiuni recente

Perioada Triodului

Perioada Triodului

Perioada Trodului este un timp de rugăciune mai intensă, de ascultare mai atentă a Sfintelor Scripturi, o perioadă de pocăință și de înmulțire a faptelor bune, în special a milosteniei arătată față de cei în nevoie, față de cei săraci. Triodul ne cheamă la pocăință și...