Cea de-a doua ediție a Zilelor Carierei, organizată la UBB

de | nov. 16, 2023

Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni (CCOPA) al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează, în perioada 16-17 noiembrie, a doua ediție a Zilelor Carierei la UBB, cu scopul de a facilita dialogul între consilieri din mediul universitar și preuniversitar, specialiști de pe piața muncii, alumni și studenți ai UBB.

Numită „Reconfigurarea traseului”, cea de-a doua ediție a evenimentului are ca temă reziliența în carieră. Persoanele interesate sunt invitate de organizatori la sediul CCOPA (Complex Hașdeu, în Clădirea Restaurantului Studențesc) la o serie de discuții cu profesioniști și cu alumni UBB, iar studenții vor avea șansa de a participa la programe diverse, workshop-uri și sesiuni Q&A.

Joi, 16 noiembrie, consilierii vocaționali de la mai multe centre universitare din țară, dar și consilierii din mediul preuniversitar vor participa la panele de discuții despre reziliență în carieră cu Ioana Iuga, Marian Pădure, Alina Fleștea, Dora Crișan și Illyés Magda, dar și la ateliere practice, susținute de Sergiu Maxim și Daniela Dumulescu.

Vineri, 17 noiembrie, atât consilierii, cât și studenții UBB vor avea ocazia să discute cu experți de pe piața muncii în două sesiuni de Q&A, alături de Iulia Câmpean, Dora Crișan și Laura Marton.

În timp ce consilierii vor participa la o sesiune de schimb de experiență, studenții vor putea să-și dezvolte diferite competențe transversale, participând la diferite workshop-uri (de redactare CV, cu Maria Moga, un ghid practic de pregătire pentru interviu cu Monica Lăpăduș, workshop-ul despre networking cu Arcadius Muntean sau despre motivația în context academic sau profesional de la Ștefania Deac.

Programul detaliat al evenimentului și formularul de înregistrarea se pot consulta accesând link-ul: https://consilierecariera.ubbcluj.ro/zilele-carierei-2023/.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Cupa Dan Căpitan la schi alpin: Start înscrieri

Cupa Dan Căpitan la schi alpin: Start înscrieri

Tinerii sportivi cu vârsta sub 12 ani sunt invitați să se înscrie la Cupa Dan Căpitan, competiție din cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin, care va avea loc în perioada 2-3 martie, la Buscat. Sportivii vor concura în două probe de slalom uriaș, pe pârtia roșie...