Cel mai mare festival pentru familii din România, în avanpremieră la Zilele Clujului

de | mai 31, 2024

În cadrul manifestărilor organizate de Zilele Clujului, copiii și părinții lor vor putea participa, gratuit și fără programare, la activități variate, distractive și educative, la spectacole de teatru, de magie, de jonglerii și de acrobație, în Parcul Central din Cluj-Napoca, în colțul special amenajat sub sigla Wonder Family Fest, cel mai mare festival pentru familii din România, care va avea loc între 2 și 4 august, pe domeniul Wonderland Cluj. De asemeni, fiecare copil care va trece pragul acestui tărâm magic din parc va primi cadou un face painting și un balon modelabil.

În cadrul evenimentului, participanții la activități vor beneficia de promoții exclusive la festival, concursuri cu premii și de multe surprize pentru cei mici și cei mari, deopotrivă.

Organizatorii Wonder Family Fest anunță că le-au mai pregătit un cadou și părinților care vor să se distreze alături de copii: pachetele pentru familii de trei sau patru persoane au prețuri speciale doar în perioada 1 – 15 iunie.

Programul activităților Wonderland pentru Zilele Clujului include activități diverse și interactive, precum: ateliere arts & crafts pentru copii create pentru ca cei mici să-și dezvolte creativitatea prin pictură, realizarea de brățări și modelaje din lut; face painting – pentru toți copiii; baloane modelabile realizate în diverse forme și personaje; ateliere educative în care copiii vor învăța să cânte la ukulele; show de baloane de săpun gigantice; dans, interacțiune și poze cu mascotele cele mai îndrăgite de copii; spectacolele de teatru de păpuși; show de magie și iluzionism; acrobați și entertaineri; tir cu arcul, activitate care îmbină distracția cu spiritul de competiție; mese de foosball; diverse jocuri de grădină; fotografii pentru fiecare dintre activitățile menționate, în MEDIA KIT.

Activitățile aduse la Zilele Clujului sunt doar o parte dintre cele care vor avea loc la începutul lunii august, la cel mai mare festival de familii din România: Wonder Family Fest se va desfășura între 2 și 4 august, la Wonderland Resort.

Luis Fonsi, artistul care a uimit o lume întreagă cu „Despacito”, melodia cu peste 8 miliarde de vizualizări, este invitatul special al festivalului. Reprezentația de la Cluj face parte din turneul mondial al artistului, El Viaje Tour. Lui i se vor alătura, pe cele 4 scene de la festival, zeci de alți artiști naționali și locali: Smiley, Bosquito, Theo Rose, Andra Gogan, Iuliana Beregoi, Dorian Popa, Vlăduța Lupău, Lucian Colareza, Carnaval RIO by Wilmark, The Cuban Project, PROCONSUL, Geo Da Silva & Gyo Gee, Arpy & Zip Band, Royal Avenue, Remakers și alții.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024

Probele de evaluare a competențelor din cadrul primei sesiuni, iunie – iulie a examenului național de bacalaureat 2024, sunt programate în intervalul 17 - 27 iunie. Probele se vor desfășura potrivit următorului calendar: 17 - 19 iunie: Evaluarea competențelor...